Güzel ilçemiz Tercan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

21 Şubat 2022

Kurtuluş programımıza katılan Erzincan Valimiz Sn. Mehmet MAKAS, Milletvekilimiz Sn. Burhan ÇAKIR, Erzincan Belediye Başkanımız Sn. Bekir AKSUN, MHP Erzincan İl Başkanımız Sn. Salih AKSU, Erzincan İl Jandarma Komutan Yardımcımız Kıdemli Albay Seyit Ali ARSLAN, Refahiye Kaymakamımız Sn. Eyüp KAYKAÇ, Refahiye Belediye Başkanımız Sn. Çakmak PAÇACI, İliç Belediye Başkanımız Sn. Mustafa GÜRBÜZ, Çayırlı Kaymakamımız Sn. Ahmet GÜLDEREN, Çayırlı Belediye Başkanımız Sn. Atınç BAHADIR, Kemah Belediye Başkanımız Sn. Osman Kemal ASLAN, Aşkale Kaymakamımız Sn. Murat KARALOĞLU, Aşkale Belediye Başkanımız Sn. Ahmet YAPTIRMIŞ, Erzincan PTT Baş Müdürümüz Sn. Nihat IŞIK, ev sahiplerimiz Ak parti İlçe Başkanımız Sn. Levent SEVEN, MHP İlçe Başkanımız Sn. Yalçın TOMBUL, CHP İlçe Başkanı Sn. Tekin ŞAHİN, Kargın belediye Başkanımız Sn. Zafer KAYA, Mercan Belediye Başkanımız Sn. Bayram BİLİCİ, Çadırkaya Belediye Başkanımız Sn. İshak BİROL, İstanbul Kartal Tercan Dernek Başkanımız Sn. Muhittin GÜLÇİÇEĞİ, Güngören Tercan Dernek Başkanımız Sn. Selahattin BEKET, Ankara Tercan Dernek Başkanımız Sn. Sinan KILIÇ, İstanbul ERDEF Başkanı Sn. Nail GENÇ, İstanbul Erzincanlılar Dernek Başkanı Cemal ÇİÇEK, İzmir Tercanlılar yardımlaşma ve dayanışma Dernek Başkanı Sn. Sıtkı ESEN, ayrıca Programımızın düzenlenmesinde çok büyük emekleri olan İlçe Kaymakamımız Sn. Musa Kazım ÇELİK’e ve kurum müdürleri ve ekiplerine, Temsili canlandırmada görev alan Şükrü ADAM ,Tamer ACAR, Veysel YORULMAZ, Zeki GÜL, Erkan DURAN ve görev alan gençlerimize ve Tüm Tercanlı hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Programımıza katılamayıp mesajlarıyla bizi onurlandıran; 9.Kolordu Komutanımız Sn. Tümgeneral Erhan UZUN paşamıza, Erzincan Akparti İl başkanımız Sn. Mehmet Cavit ŞİRECİ’ye, Milletvekilimiz Sn. Süleyman KARAMAN’a, Medar-ı iftiharımız son Başbakanımız Sn. Binali YILDIRIM Beyefendiye, Liderimiz dünya mazlumlarının umudu Cumhurbaşkanımız Sn. R.TAYYİP ERDOĞAN’a şükranlarımızı arz ederiz.